Skip to main content

Over Doomtech

Alles voor de beste oplossing

Bij Doomtech staan opdrachtgevers op de eerste plaats. We halen namelijk alles uit de kast voor de beste oplossing en de ultieme service. Vlak daarachter, op twee, komt plezier in ons werk. 

Opdrachtgevers profiteren van onze specialistische kennis en kunde. Is er een nieuwe ontwikkeling? Dan weten we het. Vraagt een bepaalde deur om bijzondere toegang? Dan verlenen we die. Ook is het voor u fijn dat alle Doomtech’ers echte allrounders zijn, want u ziet hierdoor steeds een vertrouwd gezicht. Onze verkopers calculeren bijvoorbeeld ook én ze bereiden het werk voor. En onze monteurs zijn elektrotechnisch expert en timmerman tegelijk. 

Als één van onze medewerkers over de vloer komt, staat er gewoonlijk een glimlach op z’n gezicht. We zijn namelijk allemaal gek van ons vak. En als rasechte mensenmensen worden we vrolijk van tevreden klanten en van ons trouwe team. 

Sinds 2009

Anton Doomernik is in 2009 met Doomtech gestart. Ook is hij de bedenker van het prioriteitenlijstje met de klant op één, zijn medewerkers op twee en zichzelf zo’n dertig plekken lager.

Kunnen we iets voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze doordachte aanpak? Of wilt u liever meteen weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

0412 47 47 32info@doomtech.nl